PROFESSIONEEL HANDDOEKEN LATEN BEDRUKKEN

Ben jij op zoek naar een leuke manier van promotie van je bedrijf of organisatie? Dan zijn er natuurlijk meerdere manieren om dit te doen. Een leuke vorm van promotie is door handdoeken te laten bedrukken. Je kunt dan eenvoudig je producten of boodschap onder de aandacht brengen.

Waarom zou je een handdoek laten bedrukken?

Er zijn verschillende redenen waarom handdoeken bedrukken een goed idee is. Zo kun je het, zoals we hiervoor al vertelden, gebruiken voor de promotie van je bedrijf. Bedrukte handdoeken kunnen een effectieve marketingtool zijn voor bedrijven die willen dat hun merknaam en logo zichtbaar zijn op publieke plaatsen, zoals zwembaden, stranden of sportscholen. Als jij handdoeken uitgeeft en mensen nemen deze mee naar de sportschool, dan heb je de kans dat een groot aantal mensen die handdoek zien en je bedrijf leren kennen. Bedrukte handdoeken kunnen ook een leuk cadeau zijn. Je kan er dan aan denken een bedrukte handdoek te geven aan vrienden of familie, maar het is natuurlijk ook een leuk relatiegeschenk. Als die relatie dan je handdoek meeneemt op vakantie, dan worden ze regelmatig aan je herinnerd.

Nog een goede reden om een handdoek te laten bedrukken

We hebben je nu een aantal goede redenen gegeven om een handdoek te laten bedrukken. Maar er is nog een goede reden. Je kunt de handdoek namelijk ook gebruiken voor fundraising. Laat een handdoek bedrukken met een mooie boodschap en verkoop deze om zo geld in te zamelen. Zo kun je als bedrijf laten zien dat je maatschappelijk betrokken bent, of zorgen voor extra financiering voor een bepaald project.

Maar hoe laat je dan een handdoek bedrukken?

Een handdoek laten bedrukken is eigenlijk heel eenvoudig. Bedrijven als Igopromo nemen je hierbij zoveel mogelijk uit handen. Je begint dan met het kiezen van een handdoek die je geschikt vindt. Worden het badhanddoeken, handdoeken voor het zwembad of sporthanddoeken? Daarna stuur je jouw ontwerp digitaal naar het bedrijf. Zij laten jou nu weten of het ontwerp gedrukt kan worden, waarbij je ook een voorbeeld krijgt van hoe het er uit komt te zien. Als je tevreden bent, geef je jouw goedkeuring. Als je wijzigingen wilt aanbrengen, geef je dat aan en het bedrijf zal het ontwerp aanpassen totdat je tevreden bent.
Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is aangeven hoeveel handdoeken je wil hebben en betalen. Je hebt de handdoeken dan snel in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *