De lekkerste koffie gewoon bij je thuisbezorgd

Veel mensen beginnen hun dag het liefste met een kopje koffie. Niet zo verwonderlijk ook, want er is bijna geen betere manier om een goede start te maken dan smakelijke koffie met een zalig aroma. Koffie is daarbij niet alleen maar lekker, maar ook nog eens heel goed voor je. Het zit namelijk vol met antioxidanten en andere gezonde voedingsstoffen. Het is dan ook goed om altijd koffie in huis te hebben, zodat je nooit misgrijpt als je van een lekker kopje wil genieten. De Koffiejongens hebben hier een mooie oplossing voor. Je sluit bij hen namelijk heel eenvoudig een abonnement af, waarmee je dan elke maand je nieuwe voorraad koffie capsules in de brievenbus krijgt. Je hebt hierbij de keuze uit meerdere smaken, gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke koffiebonen.

Ontdek nieuwe smaken bij De Koffiejongens

We hebben het tegenwoordig toch maar goed. Vroeger was er een standaard koffiesmaak en viel er eigenlijk niks te kiezen. Maar tegenwoordig zijn er heel wat verschillende soorten koffie te krijgen. Zo kan je bij De Koffiejongens bijvoorbeeld kiezen voor een Lungo. Lungo is het Italiaanse woord voor ‘lang’, wat slaat op de tijd die het kost om deze koffie te zetten. Je kan het eigenlijk het beste zien als een lange Espresso. Je gebruikt namelijk dezelfde hoeveelheid koffie als je bij een Espresso zou gebruiken, maar dan wel met meer water. Het duurt langer om deze koffie te bereiden, waardoor de koffie meer tijd heeft om zich te mengen met het water. Het resultaat is een bijzonder smakelijk kopje koffie. Door het zachte karakter van deze koffie kan je de Lungo probleemloos de hele dag door drinken. Dit is een van de populairste koffiesmaken van De Koffiejongens, maar ze hebben natuurlijk nog meer verschillende smaken. Je kan hier namelijk ook een Espresso krijgen, evenals het kleinere broertje, de Ristretto.

Kleine kopjes met flink wat pit!

We kennen allemaal de Espresso wel als een klein kopje koffie waar je lekker wakker van wordt. Dat is ook terug te vinden in de naam. Espresso is namelijk het Italiaanse woord voor ‘uitpersen’. Dit slaat er dan weer op dat de koffie bij een Espresso onder hoge druk geperst wordt. Het resultaat is geconcentreerde koffie die je flink wakker schudt. Als Italianen voor een kopje koffie gaan, dan bedoelen ze over het algemeen ook een Espresso. Deze koffie kennen we in Nederland natuurlijk ook goed, maar er is nog een kleinere uitvoering van te krijgen. Deze Ristretto wint ook in ons eigen land steeds meer aan terrein. Voor deze smaak wordt net zoveel koffie gebruikt als bij een Espresso, maar dan nog minder water. Zo krijg je een koffie die sterker van smaak is. Een ideaal kopje koffie om een diner mee af te sluiten.

Maar welke smaken ga je nu kiezen?

Het moge duidelijk zijn dat je bij De Koffiejongens heel eenvoudig je koffie kan bestellen. Alleen… hoe kies je nu de juiste smaak? Dat hoeft niet zo’n heel groot probleem te zijn. Je bestelt bij dit bedrijf namelijk heel eenvoudig meerdere soorten koffiecups, zodat je ze allemaal een keer kan proberen. Heb je dan na afloop je favoriete smaken gevonden? Dan neem je hier een abonnement op. Je krijgt dan elke maand net zoveel koffie opgestuurd als je nodig hebt. Je hebt de keuze uit een viertal verschillende abonnementen. Dit varieert van small, waarbij je 60 100% biologisch afbreekbare cups per vier weken opgestuurd krijgt, tot x-large. Je krijgt dan 60 cups per week in de brievenbus.  Het mooie aan deze abonnementen is het feit dat je ze makkelijk afsluit, maar ook heel eenvoudig weer stopt. Hier zitten dan verder geen extra kosten aan verbonden. Je kan ook zonder problemen wisselen van abonnement, of aangeven dat je een bepaalde smaak wil vervangen door een andere smaak.

Meer weten over de koffie van De Koffiejongens?Indien je meer wil weten over wat De Koffiejongens allemaal voor je in petto hebben, dan raden wij je aan om een kijkje te nemen op de website van het bedrijf. Hier vind je alle informatie over de koffiecups van dit bedrijf. Zo kom je onder andere te weten dat de capsules 100% biologisch afbreekbaar zijn, dat het bedrijf de koffie bij voorkeur lopend of met de fiets komt bezorgen en dat er voor de verpakking alleen maar gecertificeerd karton wordt gebruikt. Ook vind je hier een recept voor ijskoffie, waar je straks optimaal van gaat genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *