Welke onderwerpen komen allemaal voorbij op Netflix?

Tegenwoordig is het moeilijk bij te houden welke onderwerpen er allemaal worden besproken op het internet. Dat is tegenwoordig zo veel maar ook zo ruimdenkend. Er zijn veel serieus zoals One of us is lying, waarbij iemand uit de kast komt er zijn genoeg lesbische films.

Netflix heeft diverse onderwerpen

Zoals je weet heeft Netflix diverse categorieën waarover je kunt kijken, denk maar aan comedy en typische films voor gezinnen als actie en moord. Nu worden er veel moderne series gemaakt die ook zeker te maken hebben met taboeonderwerpen zoals queer meaning maar ook seks education waarbij een jongen moeite heeft met klaarkomen.

Wat voor invloed heeft deze onderwerpen?

In principe is het juist goed dat van die taboe gerelateerde onderwerpen ter sprake komen en dat mensen dit als normaal gaan zien. Er gebeurt natuurlijk zoveel in de wereld en iedereen heeft zijn eigen problemen. Wat is er nou zijn als je je dan begrepen voelt door die personages in de film? Elfs 13 Reasons why maakte telkens bekend dat er hulp kan worden verleent aan mensen die worstelen met een van deze soort problemen.

Welke films hebben impact op het jaar 2022?

In dit jaar kwamen er natuurlijk een aantal films uit die ook impact hebben gemaakt of juist de bedoeling zijn om mensen te waarschuwen. Denk aan de film Anne Frank of the Tinder Swindler. Hierdoor wordt er bewustwording gecreëerd wat allemaal kan spelen in de wereld en waarvoor je moet oppassen.

Wat is het voordeel van Netflix?

Nu het duidelijk is dat er echt goede onderwerpen staan op Netflix, is vooral het voordeel ervan dat je na een drukke werkdag jezelf kan richten op iets totaal anders. Je hoeft even niet bezig te zijn met je werk en hierdoor kom je goed tot je ontspanning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *